مواد لازم لازانیای سرخ شده:
- لازانیا (آبپز کنید و بگذارید یک شب بماند سپس به 15 مربع یک اندازه تقسیم کنید)
- آرد برای پوشش
- 2 عدد تخم مرغ هم زده شده
- نان سوخاری ساده برای پوشش
- روغن مایع برای سرخ کردن
سس لازانیای سرخ شده:
- 2 پیمانه کنسرو گوجه فرنگی خرد شده
- 2 پیمانه سس گوجه فرنگی
- 1 پیمانه آب
- نصف پیمانه پیاز خرد شده
- نصف پیمانه فلفل دلمهای سبز خرد شده
- 2 حبه سیر خرد شده
- 1/4 پیمانه برگ تازه جعفری خرد شده
- یک و یک دوم قاشق چای خوری چاشنی ایتالیایی
- یک و یک دوم قاشق چای خوری ادویه خانگی (دستور تهیه در ادامه آورده شده است)
- یک و یک دوم قاشق چای خوری نمک
- یک و یک دوم قاشق چای خوری شکر
- 2 عدد برگ بو
- 750 گرم گوشت چرخ کرده
لازانیا:
- 6 تا 9 نوار لازانیا
- 350 گرم پنیر کاتِج، مخلوط با 1 تخم مرغ هم زده و نصف پیمانه پارمسان
- 1 پیمانه پنیر گرییر رنده شده
- 1 پیمانه پنیر سوئیسی رنده شده
- 2 پیمانه چدار رنده شده
- 1 بسته (220 گرم) پنیر خامهای
- 1 پیمانه موتزارلا رنده شده
دستورتهیه لازانیای سرخ شده:
- مقداری از بهترین روغن برای سرخ کردنی را داغ کنید.
- لازانیای سرخ شده
- گوجه فرنگیها، سس گوجه فرنگی، آب، پیاز، فلفل، سیر، جعفری، مخلوط ادویه جات، شکر و برگ بو را در یک قابلمه مخلوط کنید. بعد جوش آمدن، حرارت را کم کنید و به مدت 1 ساعت بگذارید بماند. به نکته آشپزی (زیر) مراجعه کنید.
- گوشت چرخکرده را در یک تابه با بهترین روغن سالم برای سرخ کردنی ، تفت دهید تا زمانی که رنگ آن عوض شود. سپس روغن اضافی آن را بگیرید و به قابلمه مخلوط گوجه فرنگی و دیگر مواد اضافه کنید. به مدت 20 دقیقه اجازه دهید قل بخورد. برگ بوها را درآورید. پاستا را طبق دستور بستهبندی درست کنید. آبکشی کنید و کنار بگذارید.
- فر را روشن و روی 350 درجه فارنهایت بگذارید.
- یک لایه لازانیا در ظرفی که از قبل چرب کردهاید بگذارید؛ از مخلوط گوشت و گوجه فرنگی رویش بریزید. سپس ترکیب پنیر کاتج و بعد پنیر گرییر، سوییسی و چدار و در آخر پنیر خامهای را روی مواد بریزید. یک لایه لازانیا دیگر روی پنیرها گذاشته و این کار را تکرار کنید.
- به مدت 20 دقیقه بپزید. ظرف را از فر خارج کنید، رویش پنیر موتزارلا ریخته و دوباره به مدت 10 الی 15 دقیقه دیگر در فر قرار دهید. یا میتوانید درب ظرف را گذاشته و در یخچال بگذارید و هر زمان که خواستید آن را در فر بپزید.
ادویه خانگی:
- 1 پیمانه نمک
- 4/1 پیمانه فلفل سیاه
- 4/1 پیمانه پودر سیر
- مواد را با هم مخلوط کنید و در ظرف دربسته (نهایتا تا 6 ماه) نگه دارید.
نکته آشپزی:
- اگر سس بیش از حد رقیق شد، میتوانید با مخلوط کردن 1 قاشق غذاخوری آرد ذرت و 4/1 فنجان آب سرد کمی به غلظت آن اضافه کنید. دوباره سس را بجوشانید. هم بزنید و مخلوط آرد ذرت را به خوبی ترکیب کنید.
- اگر لازانیا را در یخچال گذاشتید، کلا 40 دقیقه آن را بپزید.آ
No comments:
Post a Comment