Saturday 16 December 2017

لازانیای سرخ شده

مواد لازم لازانیای سرخ‌ شده:


  • لازانیا (آبپز کنید و بگذارید یک شب بماند سپس به 15 مربع یک اندازه تقسیم کنید)
  • آرد برای پوشش
  • 2 عدد تخم مرغ هم زده شده
  • نان سوخاری ساده برای پوشش
  • روغن مایع برای سرخ کردن

سس لازانیای سرخ‌ شده:


  • 2 پیمانه کنسرو گوجه فرنگی خرد شده
  • 2 پیمانه سس گوجه فرنگی
  • 1 پیمانه آب
  • نصف پیمانه پیاز خرد شده
  • نصف پیمانه فلفل دلمه‌ای سبز خرد شده
  • 2 حبه سیر خرد شده
  • 1/4 پیمانه برگ تازه جعفری خرد شده
  • یک و یک دوم قاشق چای خوری چاشنی ایتالیایی
  • یک و یک دوم قاشق چای خوری ادویه خانگی (دستور تهیه در ادامه آورده شده است)
  • یک و یک دوم قاشق چای خوری نمک
  • یک و یک دوم قاشق چای خوری شکر
  • 2 عدد برگ بو
  • 750 گرم گوشت چرخ کرده

لازانیا:

  • 6 تا 9 نوار لازانیا
  • 350 گرم پنیر کاتِج، مخلوط با 1 تخم مرغ هم زده و نصف پیمانه پارمسان
  • 1 پیمانه پنیر گرییر رنده شده
  • 1 پیمانه پنیر سوئیسی رنده شده
  • 2 پیمانه چدار رنده شده
  • 1 بسته (220 گرم) پنیر خامه‌ای
  • 1 پیمانه موتزارلا رنده شده

دستورتهیه لازانیای سرخ‌ شده:

    • مقداری از بهترین روغن برای سرخ کردنی را داغ کنید.
    • لازانیای سرخ‌ شده
    • گوجه فرنگی‌ها، سس گوجه فرنگی، آب، پیاز، فلفل، سیر، جعفری، مخلوط ادویه جات، شکر و برگ بو را در یک قابلمه مخلوط کنید. بعد جوش آمدن، حرارت را کم کنید و به مدت 1 ساعت بگذارید بماند. به نکته آشپزی (زیر) مراجعه کنید.
    • گوشت چرخ‌کرده را در یک تابه با بهترین روغن سالم برای سرخ کردنی ، تفت دهید تا زمانی که رنگ آن عوض شود. سپس روغن اضافی آن را بگیرید و به قابلمه مخلوط گوجه فرنگی و دیگر مواد اضافه کنید. به مدت 20 دقیقه اجازه دهید قل بخورد. برگ بوها را درآورید. پاستا را طبق دستور بسته‌بندی درست کنید. آبکشی کنید و کنار بگذارید.
    • فر را روشن و روی 350 درجه فارنهایت بگذارید.
    • یک لایه لازانیا در ظرفی که از قبل چرب کرده‌اید بگذارید؛ از مخلوط گوشت و گوجه فرنگی رویش بریزید. سپس ترکیب پنیر کاتج و بعد پنیر گرییر، سوییسی و چدار و در آخر پنیر خامه‌ای را روی مواد بریزید. یک لایه لازانیا دیگر روی پنیرها گذاشته و این کار را تکرار کنید.
    • به مدت 20 دقیقه بپزید. ظرف را از فر خارج کنید، رویش پنیر موتزارلا ریخته و دوباره به مدت 10 الی 15 دقیقه دیگر در فر قرار دهید. یا می‌توانید درب ظرف را گذاشته و در یخچال بگذارید و هر زمان که خواستید آن را در فر بپزید.
ادویه خانگی:
      • 1 پیمانه نمک
      • 4/1 پیمانه فلفل سیاه
      • 4/1 پیمانه پودر سیر
      • مواد را با هم مخلوط کنید و در ظرف دربسته (نهایتا تا 6 ماه) نگه دارید.
نکته آشپزی:
    • اگر سس بیش از حد رقیق شد، می‌توانید با مخلوط کردن 1 قاشق غذاخوری آرد ذرت و 4/1 فنجان آب سرد کمی به غلظت آن اضافه کنید. دوباره سس را بجوشانید. هم بزنید و مخلوط آرد ذرت را به خوبی ترکیب کنید.
    • اگر لازانیا را در یخچال گذاشتید، کلا 40 دقیقه آن را بپزید.آ

No comments:

Post a Comment