فاهیتا یک غذای خوشمزه مکزیکی است که کمتر در ایران شناخته شده است. پخت این غذا ساده و خوردن آن لذت بخش است. حدود زمان تقریبی برای پخت کمتر از یک ساعت است.
مواد لازم برای پخت چیکن فاهیتا :
- فلفل دلمه 3 عدد در رنگ های مختلف
- پیاز 2 عدد
- فیلهی مرغ 8 عدد
- گشنیز خرد شده 3-4 قاشق غذا خوری
- زیره، نمک، فلفل به میزان لازم
- روغن بهار به میزان لازم
- نان پیتا
طریقه پخت چیکن فاهیتا :
فیلههای مرغ را برشهای باریک میزنیم و چند ساعت در میان زیره،نمک،فلفل و گشنیز قرا میدهیم
کمی از پیازها و فلفلها را بهصورت خلالی برش میدهیم و بهمدت 4 دقیقه در روغن تفت میدهیم و مدام هم میزنیم
کمی از پیازها و فلفلها را بهصورت خلالی برش میدهیم و بهمدت 4 دقیقه در روغن تفت میدهیم و مدام هم میزنیم
سپس در ظرفی دیگر پیاز دوم را که خرد کردهایم در روغن کمی سرخ میکنیم، بعد مرغها را نیز اضافه میکنیم و میگذاریم تا کامل سرخ شود
بعد سبزیجات را به مرغ اضافه میکنیم بههمراه نان پیتا و سس پورهی گوجه و سس آووکادو سرو میکنیم
بعد سبزیجات را به مرغ اضافه میکنیم بههمراه نان پیتا و سس پورهی گوجه و سس آووکادو سرو میکنیم
No comments:
Post a Comment